Auto-industrie
Wij leveren brandstofconditioneringssystemen aan de auto-industrie om emissiecontroles te kunnen uitvoeren op het tankproces van de complete voertuigen. Dit wordt gedaan wanneer de brandstofkwaliteiten verschillen tussen verschillende markten en om ervoor te zorgen dat aan de voorschriften van elk land wordt voldaan.

Omdat de testprocedure in verschillende delen van de wereld anders werkt, kan de temperatuur ook variëren op de testbrandstof en het debiet. Bij Malte hebben we de ervaring en competentie die nodig zijn om aan uw specifieke behoeften te voldoen!

FDCC

Malte biedt moderne en slimme brandstofconditioneringssystemen die emissiecontroles uitvoeren op het tankproces van complete voertuigen. Dit moet worden gedaan als de brandstofkwaliteiten verschillen tussen verschillende markten en om ervoor te zorgen dat aan de voorschriften van elk land wordt voldaan. De testprocedure in verschillende delen van de wereld werkt op verschillende manieren, wat onder andere kan betekenen dat de temperatuur kan variëren op de testbrandstof en het debiet.

Brandstofoplossingen en andere vloeistoffen

Wij bouwen op maat gemaakte vloeibare oplossingen die passen bij jou als unieke klant. We hebben eerder oplossingen gemaakt voor onder meer Volvo AB, Koenigsegg, Volvo-testbaan.

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat dat aansluit bij uw wensen en behoeften!

Onze oplossingen

FCDC

Bränslelösningar / Övriga vätskor