Pompeilanden en bescherming tegen weersinvloeden
Veiligheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn de sleutelwoorden voor de pompende eilanden van Malta. Het discrete ontwerp maakt het ook gemakkelijk te plaatsen.

Maltes Pomp eiland is volledig vergelijkbaar met traditionele luifeloplossingen, met bijgewerkte functies en moderne flexibiliteit in overeenstemming met de behoeften van vandaag.
Het pompeiland kan compleet geleverd worden met pompen en ruimte voor een kaartterminal, volgens het motto “Plug & Play”. Optioneel kan de krachtcentrale in een geïntegreerde en geïsoleerde technologieruimte worden geplaatst.

Alle componenten zijn aangepast en gemaakt van duurzaam materiaal wat betreft weer en wind. De totale materialen zijn aluminium en verzinkt plaatstaal.

De unit is gebouwd op een sterk stalen frame en wordt met een kraanwagen in lussen gehesen. Het is voordelig om snel en eenvoudig een voorziening te kunnen opzetten. Zelfs het sluiten van een bestaande complete faciliteit en het verplaatsen naar een andere locatie wordt relatief eenvoudig wanneer de apparatuur bovengronds is.

Bij aanleg zijn geen uitgebreide grondwerken nodig, wat lage installatiekosten met zich meebrengt. Dit draagt ​​bij aan de mobiele functies van de faciliteit.

We passen het pompeiland altijd aan de behoeften en wensen aan, en aan de omgeving van de faciliteit.

Vid etablering krävs inga omfattande markarbeten, vilket medför låga installationskostnader. Detta adderar till anläggningens mobila egenskaper.

Vi anpassar alltid pumpön efter behov och önskemål, och efter anläggningens omgivning.

Kort over producten

Flexibel

Plug & Play – Complete Unit

Ruiter wisservloeistof / AdBlue kan ingebouwd worden.

Verkrijgbaar in plat pakket

DOWNLOAD DATA BLAD

Produktblad-perrong

VILL DU HA MER INFORMATION?

Maila oss på: info@maltefw.com
Ring oss på: +46 35 710 01 00