Salgsansvarlig til Malte Fuel & Wash i Norge

Vi er nå på jakt etter en erfaren og resultatorientert Salgsansvarlig til Malte Fuel & Wash i Norge – en av Europas ledende produsenter av offentlige drivstoff- og vaskestasjoner. Som Salgsansvarlig vil du ha en sentral rolle i vårt vekstorienterte selskap.

Din framtida arbetsgivare
Vår virksomhet fokuserer på bygging og montering av vaske- og drivstoffanlegg, drivstoffkondisjonerings- og distribusjonssystemer. Produktene våre er hovedsakelig representert i Norden, men vi ser også økende etterspørsel etter produktene våre i Europa. Malte er en av Europas ledende produsenter av offentlige overjordiske anlegg for drivstoff. Med nesten 100 års erfaring jobber vi aktivt for et bærekraftig og fossilfritt samfunn med alternative grønne drivstoff for fremtiden. Malte har for tiden 27 ansatte og er i vekst.

Vad erbjuder rollen?
Som ansvarlig for det norske markedet vil du ha en viktig rolle i å kartlegge markedet og identifisere muligheter for vekst. Rollen innebærer god kjennskap til hele virksomheten og forretningsaspektene. Din hverdag vil være salg, fra kundekontakt til avtaleinngåelse. I ditt ansvar inngår å etablere og sikre serviceavtaler, samt kontakt med underleverandører og support. Videre vil du ha produktansvar og tett kontakt med våre ulike leverandører. Du vil også besøke leverandørene for å opprettholde produktkunnskapen og for å ha et godt samarbeid.

Du vil ha full teknisk støtte fra hovedkontoret i Halmstad, Sverige. Der finnes også all kompetanse for prospektering og leveranse.

Eksempler på arbeidsoppgaver:
• Hovedansvarlig for det norske markedet, forretningsplanlegging, budsjett og oppfølging
• Salg – eksisterende kunder og kartlegging av marked og kunder
• Ordrebehandling og leveranseoppfølging
• Rådgivning og konsultasjon til kundene

Vem är du?
Vi ønsker oss en fremtidsrettet og nysgjerrig person med interesse for bransjen. Jordnær og med forståelse for økende miljøkrav. Ekte motivert til å drive selskapet som sitt eget, sette ære og stolthet i det og elske å gjøre forretninger og tjene penger.

Vi ser etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• Entreprenør
• Kontraktsforståelse
• Kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk
• Erfaring fra salg og kundebehandling
• Teknisk interesse og evne til å forstå våre produkter

Har du bransjekunnskap, er det meritterende. Din gjennomføringskraft vil være en stor ressurs for oss. Åpen og positiv, fleksibel og løsningsorientert. Vi tilbyr en utfordrende stilling i en voksende bedrift der du kan ha stor påvirkning. Du vil rapportere direkte til eierne. Plassering i Oslo-området. Eller fra en strategisk god plassering for reiser innen Norge.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Malte Fuel and Wash.

Varmt välkommen med din ansökan
Høres stillingen interessant ut?
Velkommen med søknaden din via effektiv.se. Intervjuer vil bli gjennomført kontinuerlig. Siste søknadsfrist er 24/5 2023. Hvis du vil vite mer om stillingen, ta gjerne kontakt med Angelica på angelicaaasplid@effektiv.se

Share this post