Nytt utseende på Malte

Vi är glada och stolta att presentera vår nya logotyp, visuella identitet och hemsida! Den nya stilrena grafiska profilen är skapad för att bättre kommunicera det moderna Malte – en marknadsledare med gedigen kunskap om bränsle och miljö, kombinerat med innovation och konstruktionsteknik. Vår nya logotyp är en symbol för vår innovation, kunskap, design och kvalitet. Den representerar också vår drivkraft att leverera lösningar som går att lita på. Vi hoppas att ni gillar vårt nya utseende lika mycket som vi gör!

Ny hemsida – maltegroup.com
Nu smygstartar vi vår lansering av Malte 3.0 med en mindre hemsida – maltegroup.com. Det är en tillfällig landningssida, som snart kommer ersättas med vår ”riktiga” större hemsida som kommer att innehålla all den information som du behöver.

Vi ser fram emot en spännande framtid tillsammans!
Hälsningar från teamet på Malte

Malte – Solutions you can trust
Fuel | Wash |Chargers | Chemicals | Industry | Service

Share this post